Storeflyvedag lørdag den 20. maj 2017

Mød os fra foreningen

Mød Foreningen Danmarks Flyvehistoriske Museum på Storeflyvedag lørdag den 20. maj 2017 på Flyvestation Værløse.

På dagen har vi en stand, hvor du kan høre om vores forening og planerne for opførelsen af Danmarks Flyvehistoriske Museum på Flyvestation Værløse.

Dørene åbnes kl. 10.00

Kl. 11.00 starter et Airshow, hvor der både vil være kunstflyvning og faldskærmsopvisning.

Derudover kan du opleve mange forskellige svævefly, motorfly og ultralet fly for eksempel den flotte KZ II fra 1946 og den flotte Piper Cub L4 fra 1942.

Tag din familie og/eller venner med på den naturskønne gamle flyveplads og få en dag i flyvningens tegn.

3 replies
    • Patrick Appel
      Patrick Appel says:

Hej Reno.

Ved ikke om du har fået svar, men der er gratin entré, dog koster parkering af bil 20 kr.

-Patrick Appel
      Webmaster DFM, VL

Svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!