Store Flyvedag 2016

Vi var en central spiller i planlægningen og afviklingen af Storeflyvedag 2016

Igen i 2016 var foreningen en helt central spiller i forbindelse med Storeflyvedag.

Bestyrelsens medlemmer har deltaget i det store arbejde med alt fra planlægning af placering af deltagere, – adgangsveje, – opstilling af banner- og tårnstilladser til at fungere som Værløse Radio for den flyvende trafik på dagen.

Igen i år har Finn René Jørgensen været opvisningsansvarlig og har dermed haft det juridiske ansvar for afviklingen af Storeflyvedag.

Se hvilke fly: her.

Det er bestyrelsens helt klare opfattelse at Storeflyvedag 2016, der efter politiets vurdering havde mellem 15,00 og 17.00

Besøgende vil få meget stor betydning for vort arbejde med Naturstyrelsen (ejer af området) og politikerne både kommunalt og nationalt.

Arrangementet gav bestyrelsen mulighed for at have dialog med flere medlemmer, som var mødt frem på dagen.

Hvis du føler for et flyvemuseum, som løftestang for flyvning på Flyvestation Værløse, så skal du og alle dine ligesindede meldes ind under menu > medlemskab.

Der var også flere, der udtrykte interesse for at deltage i næste års projekt.

Hvis det samme gælder for dig så send en mail så hurtigt som muligt. Det er ligegyldigt om du har lyst til at være med nu fra starten eller på selve Storeflyvedag 2017 – send en mail uden forbindende til denne e-mail adresse fdfmvl@gmail.com.

Næste Storeflyvedag bliver den 20. Maj, 2017.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *